Weinig budget – Richt je huis toch leuk in

Het uitzoeken van een manier om een ​​ander huis te versieren is veel lastiger dan veel mensen zouden vermoeden.

Inderdaad, zelfs degenen onder ons die veel tijd aan HGTV besteden, kunnen er effectief last van krijgen wanneer we worden geconfronteerd met heldere witte muren en lege kamers, vooral wanneer we ons zorgen maken over de financiële klap van het kopen van een huis. In ieder geval zullen die kamers en muren zichzelf niet vullen, wat de reden is dat het helpt bij het innovatief worden met betrekking tot uitbreiding jouw verfraaiende uitgavenplan voor zover het mogelijk zou kunnen gaan.

Plan en prioriteer:

Met een werk dat even overweldigend is als het opfleuren van een ander huis, helpt het bij het binnengaan met een arrangement. En wat meer is als je budgettaire vereisten bij al het andere opneemt, die regeling moet onmiskenbaar focussen op welke afwerkingsprojecten bovenaan staan ​​en welke kunnen stand-by. Het is handig om te beseffen dat je niet alles tegelijk hoeft te doen. Talloze nieuwe hypotheekhouders pakken de methode van het verfraaien van hun nieuwe woning stuk voor stuk aan, te beginnen met de dingen en kamers waarvan ze zich realiseren dat ze het meest zullen gebruiken.

Het is de beste neiging om na een moeilijke dag je huis binnen te wandelen en je te realiseren dat je aangenaam en losjes zult zijn. Schokkend genoeg heeft onze huidige omstandigheid een methode om onze geest en psyche te beïnvloeden, dus als je een huis binnenloopt dat onbedekt is of extreem eenvoudig, het kan een deel van de buitengewone gevoelens van je thuiskomst verwijderen. Het is redelijk dat je je ruimte er niet comfortabel uit kunt laten zien als alles zo duur is. Dit is de reden waarom we een paar buitengewone gedachten voor je hebben bedacht voor onderweg kans dat je jouw huis wilt verbeteren met een strak bestedings plan. Naast het focussen op afhankelijk van de behoefte, moet jouw arrangement ook nadenken over de kosten. Een andere nieuwe stoel of raambekleding kost bijvoorbeeld aanzienlijk meer dan dingen zo goed als nieuwe hanglampen in de keuken of een print voor de damestoilet muren. Spreid de dure dingen zodat je niet alles tegelijk inzet en ondertussen genoegen neemt met minder dure keuzes.

Opruimen:   

Het is buitengewoon eenvoudig om per ongeluk een heleboel dingen te verzamelen in de loop van de jaren totdat je huis er uiteindelijk rommelig en rommelig uit gaat zien. Op het moment dat je veel activa hebt, zal het een hoop extra geld opzij zetten inspanning om het huis er perfect en uitnodigend uit te laten zien. Door op te ruimen, wil je eigenlijk alles evalueren wat je moet doen.

Winkel uit je spullen:

Tijdens het opruimen heb je misschien talloze dingen ontdekt waar je de kans niet voor hebt. Te gebruiken op de lange termijn en andere die je totaal over het hoofd hebt gezien. Onderzoek je spullen en selecteer een aantal dingen die je kunt gebruiken om je huis mee op te fleuren, waarmee je een andere sfeer krijgt. In ieder geval kunnen bewegende muurverrijkingen en verschillende dingen in huis een andere energie krijgen.

Nieuwe kleuren:  

Voor het geval dat jouw ogen moe zijn geworden bij het bekijken van jouw saaie muren en je het gevoel hebben dat je de plek moet verlichten denk aan opnieuw schilderen. Het lijkt misschien meteen overweldigend, maar als je de kans maakt om het te doen, zul je zien dat het werk niet onredelijk zwaar is. Breng een paar metgezellen mee om te helpen en een geweldige tijd te hebben met het schilderen van je muren. Verf elke kamer een andere toon en verken misschien verschillende wegen met betrekking tot een muur in een kamer een andere kleur schilderen dan de rest, alleen voor de verandering. Vergeet niet om ook het dak te schilderen. De overgrote meerderheid negeert dit graag of koos onlangs voor wit als standaard geschilderd dak dat lavendel of een rijk geel is, zal een prachtig gezicht zijn en zal bijdragen aan het nieuwe en weelderige gevoel van het huis.

Muur van herinneringen:

Je kunt één fundamentele muur wijden aan foto’s van al je herinneringen. Stel foto’s in van gezinsleden en ondernemingen waar je op bent geweest. Dit zal liefdevolle herinneringen voor je oproepen als je ze consequent voorbijgaat en geeft uw bezoekers iets om naar te kijken en over te praten wanneer ze langskomen. Om de muur er smaakvol uit te laten zien, kun je oude raamranden over het algemeen hergebruiken als omhulsel voor je foto’s. Er zijn talloze andere leuke doe-het-zelf-manieren waarmee je fotoplaatsingen kunt maken zonder verwacht de stad in te gaan om te winkelen en veel geld te verdienen om nieuwe te kopen.

Balanceer kunst aan de muren:

Een andere eenvoudige en gematigde stilistische lay-out voor jouw familiekamer en kamer is om speciale kunstwerken aan de muren te hangen. Van familiefoto’s tot doe-het-zelf-vakmanschap geschetste werken kunnen ervoor zorgen dat een huis aanvoelt als een thuis. Voorafgaand aan het monteren van eventuele werkhypotheekhouders moeten uitzoeken waar alles moet worden geplaatst en de legitieme methode om het op te hangen. “Zorg ervoor dat de kunst die je selecteert de juiste maat en schaal heeft voor de muur die je versiert en herinnert je hoeft je geen zorgen te maken over vakmanschap op elke ongevulde muur.

Herwerk de meubels:

In sommige gevallen zijn we zo gewend om ons meubelformaat elke dag van de week te zien we begrijpen niet dat er misschien een superieure andere optie is. Probeer eens een paar foto’s van je ruimte op je telefoon. Hierdoor kun je de kamer in een ander licht bekijken. Je hoeft niet elk stuk te verplaatsen (hoewel dit ook ongelooflijk kan zijn) een paar veranderingen en aanpassingen aan je meubelontwerp zijn misschien alles wat je nodig hebt om weer van de kamer te houden.