De mooiste producten in een Philips Hue aanbieding

Met de ontwikkeling van het Philips Hue systeem heeft de grootste Nederlandse producent van verlichting een grote stap gemaakt in de wijze waarop wij onze woningen smart willen verlichten. Het licht brandt in de gewenste kleuren op de gewenste sterkte, alleen als dat nodig is, en alle instellingen zijn via een app te beïnvloeden. Het systeem bestaat uit talloze componenten, die je door middel van een Philips Hue aanbieding regelmatig met flinke korting kunt aanschaffen. Om voortdurend alle actuele aanbiedingen in de gaten te houden bezoek je regelmatig het online platform met Philips Hue aanbiedingen.

Alles op afstand

De mogelijkheden met Philips Hue zijn in principe onbegrensd. Het enige wat nodig is, zijn de juiste componenten om de verlichting volledig op basis van je wensen te gebruiken. Je kan de verlichting in elke helderheid en elke kleur aanzetten, het is mogelijk om de verlichting volgens een tijdschema aan en uit te zetten, maar het kan ook op afstand via de app. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van bewegingssensoren in huis, zodat het licht alleen aan is als je in een ruimte aanwezig bent. Dan kun je het licht dus ‘s nachts automatisch laten aangaan op 10% van de sterkte als je naar het toilet moet.

Aanbiedingen tijdens Black Friday

Sommige van de componenten voor de Philips Hue zijn best pittig geprijsd. Je hoeft het systeem gelukkig niet in één keer aan te schaffen, maar het kan langzaam worden opgebouwd. Het eerste wat echter moet worden gekocht is een starterskit. Die bevat enkele lampen, een bridge en een dimmer. Er zijn meerdere versies van de starterskit met verschillende soorten lampen. De rest van de componenten kun je in de loop van de tijd aanschaffen. Door dat te doen door middel van Philips Hue Black Friday aanbiedingen kun je soms tot wel 50 procent besparen.