​​Op maat gemaakte Spa’s van Serena Spa

Voor een dagje spa ga je meestal naar de spa, maar je kan de spa ook naar je huis brengen. Met een op maat gemaakte spa van Serena Spa kun je in je eigen huis en tuin genieten van een heerlijke jacuzzi. Of je nu een ronde jacuzzi, vierkante jacuzzi of zeshoekige jacuzzi wilt, bij Serena Spa wordt de jacuzzi op de maat gemaakt. Wil je dus graag een eigen jacuzzi en eigen spa in je tuin, dan kun je hiervoor een afspraak maken bij Serena Spa. Bedenk je alvast goed wat je zou willen op het vlak van wensen en voorkeuren, zodat Serena Spa je zo goed mogelijk kan helpen.

Waarom je voor een spa van Serena Spa moet gaan

Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden om een eigen spa en jacuzzi thuis te krijgen, maar toch raden we aan voor Serena Spa te gaan. Dat heeft meerdere redenen:

Een uniek design

Als je voor Serena Spa kiest, dan kies je voor een uniek design. Omdat de jacuzzi’s op maat worden gemaakt, krijg je een spa met exclusief en uniek design. Het design van elke Serena Spa is verfijnd en uniek en daarnaast bevat het een krachtige massage.

Op maat gemaakt in Nederland

Een andere reden om te gaan voor Serena Spa is omdat de spa op maat wordt gemaakt in Nederland. Niet alleen krijg je hierdoor een speciale spa die voor jou op maat is gemaakt, maar het wordt ook nog eens gefabriceerd door topfabrikanten uit Nederland. In de fabriek wordt de spa met de handgemaakt en hierdoor is de kwaliteit hoog. Wil je dus voor Nederlandse vakmanschap kiezen, kies dan voor een spa van Serena.

Hoge kwaliteit

Daarnaast is ook elke spa van Serena Spa van hoge kwaliteit. Er word je een hoge kwaliteit en zelfs 10 jaar garantie gegarandeerd. Elke spa wordt gecheckt nadat het af is. De hoge kwaliteit van de spa zit het in de sterke kuip die lang mee zal blijven gaan, de hoge isolatie waardoor je een lage energierekening zal hebben en de spa altijd op goede temperatuur zal blijven en als laatste de natuurlijke look die het Canadese cederhout aan de spa geeft.