5 redenen waarom jij een Nintendo Switch in je woonkamer wilt hebben

Lange tijd wou vrijwel niemand een gameconsole in de woonkamer hebben, maar Nintendo bracht hier een aantal jaar geleden verandering in. Met de Nintendo Switch is er een gameconsole op de markt die jij ook al te graag in je woonkamer wilt hebben. Wij leggen je graag uit waarom jij vandaag nog een Nintendo Switch wilt hebben.

Het is de familie spelcomputer

De Nintendo switch is absoluut de leukste spelcomputer voor het hele gezin. Zowel voor jong als oud is de Nintendo switch een groot succes. De oude game karakters als Mario, Zelda en Pokémon zijn vandaag de dag nog steeds mateloos populair. Op de Nintendo Switch kan je met vier mensen tegelijk game waardoor je met het hele gezin kan spelen. Speel spelletjes als Mario kart of Mario party en daag elkaar uit met de bekende mario karakters.

Word fitter met de Nintendo Switch

De Nintendo Switch is één van de weinige spelcomputers waarbij ze gamen en sporten op een goede manier hebben gecombineerd. Aan de hand van leuke spelletjes kan je allerlei verschillende sporten beoefenen in spelvorm. Op deze manier kan je fitter en sterker worden zonder dat je hier bewust van bent. En omdat jij de Nintendo Switch in de woonkamer hebt, heb je meer als genoeg ruimte hiervoor.

Kan ook alleen gebruikt worden

Wil jij lekker tv kijken dan kan de rest gewoon de spelcomputer gebruiken. Zelfs als de kinderen samen willen spelen dan kan dit gewoon gedaan worden. De spelcomputer kan namelijk als beeldscherm dienen waardoor er makkelijk twee spelers tegelijk kunnen spelen. Het scherm kan makkelijk centraal geplaatst worden waarna de kinderen gewoon heerlijk kunnen game.

Het is de perfecte spelcomputer naast alle andere

Playstation, Xbox en de laptop/pc hebben relatief veel vergelijkbare spellen. De Nintendo daarentegen heeft ontzettend veel eigen spellen die je alleen op de Nintendo kan spelen. Zoek je dus nog een leuke spelcomputer naast de pc of andere spelcomputer dan heb je met de Nintendo een spelcomputer met een uniek aanbod. Veel spellen zijn gebaseerd op de bekende karakters en hebben een unieke verhaallijn die je nergens anders kan vinden.

Nintendo Switch is betaalbaar

Voor de nieuwe Playstation en Xbox betaal je al gauw €6000 of meer. De Nintendo Switch is met een goede aanbieding al te koop vanaf €275. Dit is een redelijk schappelijke prijs voor een uitgebreide spelcomputer. Zeker omdat deze spelcomputer ook heel gemakkelijk losgekoppeld kan worden en bijvoorbeeld onderweg gebruikt kan worden.

Let wel op dat al deze voordelen gelden voor de Nintendo Switch waarbij de controllers losgekoppeld kunnen worden. De Nintendo Switch Lite kan bijvoorbeeld niet aangesloten worden op de tv. Let dus goed op dat je bijvoorbeeld voor de Nintendo Switch Red/Blue of Nintendo Switch Oled gaat.